Nieuws

Nieuw bij de vinylzelfklevers is de ULTRA HIGH TACK-belijming. De kleefkracht hiervan is echt enorm, een oplossing voor de probleemgevallen zoals gestructureerde poederlak, ruw baksteen en beton ..

Milieu

Mensvriendelijk ondernemen, milieuvriendelijk ondernemen. Uit liefde voor het vak en om daar nog zo lang mogelijk mee door te kunnen gaan.

Alfa Zeefdrukkerij is een professioneel bedrijf met een professionele milieupolitiek, altijd al geweest; uit respect voor de aarde en zijn bewoners, uit bezorgdheid voor de toekomst. Om die reden zetten we al in 1990 de eerste stappen naar het gebruik van UV-inkten. Deze inkten bevatten geen solventen. Ze verharden door ze bloot te stellen aan ultraviolet licht van een bepaalde golflengte. Ze harden dan onmiddellijk uit en vormen een duurzame en krasvaste laag. Daarbij komen er geen solventen vrij in de lucht, ook niet in het zeefdrukatelier.

We hebben ook op andere vlakken een goede milieureputatie. Alle afval zamelen we gescheiden in. We lozen ook niets in de riool.

In de loop der jaren zijn verscheidene scholen ons zowaar gaan beschouwen als een modelbedrijf. We krijgen dan ook geregeld studenten over de vloer, gewapend met fototoestel en notaboek.

Natuurlijk geen probleem voor ons. Gelieve daarvoor wel eerst een afspraak te maken: info@alfazeefdruk.be